Innlemme SEO Strategier

Maksimering av søkemotoroptimaliseringsinnsatsen din inneholder en rekke forskjellige ting. Heldigvis gir denne artikkelen mange ressurser og nyttige tips som lar deg skreddersy innsatsen din til å være mer effektiv når du planlegger og implementerer søkemotoroptimaliseringsrelatert innsats, for å være mer produktiv og effektiv.

For å forbedre søkemotoroptimaliseringen din, bruk så mye naturlig språk som mulig. Ikke pakk teksten full av nøkkelord, da søkemotorer vil telle dette mot deg, vel vitende om at det har vært et triks for å øke søkerangeringene tidligere. Bruk i stedet nøye utvalgte nøkkelord sparsomt gjennom hele teksten.

Når du prøver å øke trafikken, bør du unngå noen form for blits. Flash kan se bra ut på et nettsted, men det gjør ingenting for å øke søkeoptimaliseringen. Problemet med dette er at du ikke kan koble til en enkelt side når du bruker flash, så prøv å holde deg borte fra den.

Legg til nytt innhold på nettstedet ditt på en konsekvent måte. Dette vil holde søkemotorrangeringene dine oppe fordi det vil holde folk tilbake til nettstedet ditt for å se hva som er nytt på sidene dine. I tillegg vil nytt innhold som er godt skrevet med SEO i tankene tiltrekke seg søkemotorbotene. Å legge til flott innhold på nettstedet ditt er et vinn-vinn-forslag rundt.

Ikke vær for generell med søkeordene dine. Dette er hva som vil bringe leserne til nettstedet ditt, så du vil være spesifikk. Hvis du snakker om backpacking gjennom Tahiti, vil du ikke at søkeordet ditt skal være «reise». Det er tusenvis av reisesider, og din vil definitivt ikke få den oppmerksomheten den fortjener.

Det bør være en selvfølge at en av nøklene til søkemotoroptimalisering er å markedsføre nettstedet ditt. Dra stor nytte av alle verktøyene for sosiale nettverk til din disposisjon, og ikke glem å sette opp et nyhetsbrev og RSS-feeder for å gi de besøkende nye grunner til å fortsette å komme tilbake for mer.

Når du velger gode nøkkelord for nettstedet ditt, bør du se etter nøkkelord som en kjøper vil bruke. Bruk produkt- eller merkenavn, eller nøkkelord relatert til et problem eller en løsning, for eksempel setninger som begynner med «hvordan». Du kan enkelt spore hvilke nøkkelord som fører folk til nettstedet ditt og opprette lignende nøkkelord.

En av de mer subtile anstrengelsene webansvarlige kan gjøre for å optimalisere nettstedene sine for søkemotorytelse, er å navngi alle bildefilene deres beskrivende. Hvis søkemotorer indekserer bildekataloger, kaster de bort tiden sin hvis alle bildene har generiske titler. (f.eks img_HSC_001.jpg. Bilder med navn som «louis-vuitton-bag-03.jpg», derimot, inneholder nøkkelord søkemotorene vil plukke opp.

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, inneholder søkemotoroptimaliseringsstrategier en rekke forskjellige ting. Men hvis du kan bruke tipsene og informasjonen som er beskrevet ovenfor i denne artikkelen, vil du være på vei til å være mer effektiv og produktiv med søkemotoroptimaliseringsstrategiene dine.